Vaccineproducenten Merck sagsøgt for svindel med testresultater på fåresygevaccinen
En stor og alvorlig sag om falskneri af vaccinedata i USA er nu blevet åbnet for offentligheden. To tidligere ansatte virologer fra medicinalproducenten Merck & Co. indgav i 2010 et sagsanlæg mod firmaet.
Ifølge de to tidligere ansatte, Stephen Kramling og Joan Wlochowski, er der manipuleret med testresultaterne for fåresygevaccinen, idet producenten Merck angiveligt skulle have tilføjet antistoffer fra dyr til de blodprøver, man brugte i undersøgelsen. Niveauet af det menneskelige immunsystems antistoffer mod børnesygdommen fåresyge blev på den måde kunstigt hævet, og firmaet kunne således fremvise et testresultat, der indikerede en meget effektiv vaccine med 95 % beskyttelse.
De to virologer mener, at dette er et særdeles misvisende resultat, fordi menneskers immunforsvar ikke producerer dyreantistoffer, og processen derfor slet ikke svarer til, hvad der sker i den menneskelige organisme, når immunsystemet reagerer på en vaccination.
Den amerikanske stat betaler hvert år milliarder af dollars for Merck’s vaccine, som, man tror, har en dækning på 95 %, men som i realiteten måske er langt mindre effektiv.
I den forbindelse mener redaktør for NaturalNews.com, Mike Adams, som er forfatter til en artikel om sagen, at det kan tænkes, den manglende effektivitet af fåresygevaccinen er medvirkende årsag til flere og flere store udbrud af sygdommen tværs over USA de seneste 2 år, på trods af at befolkningen er gennemvaccineret.
Mike Adams skriver i sin artikel fra den 28. juni 2012, at det er problematisk med ineffektive vacciner på markedet. De får den almindelige forbruger til at miste tilliden til vacciner generelt og giver måske også folk det indtryk, at vacciner er med til at holde liv i sygdomsudbruddene. Samtidig verserer der i flere kredse rygter om, at vaccineproducenten Merck bevidst sender ineffektive vacciner på markedet for at undgå, at sygdomme udryddes, som kopper blev det for en del år tilbage, så der dermed ikke længere er grundlag for salg af firmaets vaccine.
Det er kun virologer og andre ansatte i medicinalfirmaerne, der reelt ved, hvad der foregår, men flere har fået den tanke, at Merck forsøger at få monopol på dele af vaccinemarkedet, og i den forbindelse er det en fordel at kunne reklamere med en vaccine, som yder en beskyttelse på 95 %.
Ifølge de to forhenværende ansatte virologer hos Merck begyndte firmaet at ”pynte” på testresultaterne sidst i 1990erne. Inden nogen kan sætte en finger på Merck, skal det dog først og fremmest bevises, at der er snydt med resultaterne ved at tilføje dyreantistoffer til de blodprøver, der skulle bevise effekten af vaccinen.
Merck’s øverste ledelse har i retten under ed erklæret, at man ikke kender til nogen form for falskneri med testresultater i firmaet, men de forhenværende ansatte mener dog, at ledelsen uden tvivl har været vidende om bedrageriet og den overdrevne effekt af vaccinen i de mere end 10 år, der er gået.
”The 2010 False Claims Act” er en statslig forbrugerbeskyttelseslov i USA. Hvis en forbruger får mistanke om eller har beviser på, at et firma eller en organisation bedrager myndighederne, kan man benytte sig af den såkaldte ”Whistleblower Lov” og lægge sag an mod de pågældende på myndighedernes vegne, selvom man ikke er statslig ansat. De to tidligere ansatte fra Merck har netop benyttet sig af denne mulighed og har lagt sag an mod medicinalproducenten.
Sagen skal nu kulegraves, og vil man følge med i dens videre forløb, findes flere oplysninger på: